Tanssilinja

Lukuvuosi 2019 -2020

Tanssilinjan tavoitteena on antaa opiskelijalle vahva pohjatieto tanssin ja liikunnan parissa. Koulutus toimii hyvänä pohjana  haettaessa esim. liikunta-alalle opiskelemaan, tanssi-tai ryhmäliikunnan lisenssiohjaajaksi, liikuntaneuvojaksi tai personal traineriksi.

Tanssilinjalla kehitetään omaa persoonallista ilmaisukykyä ja harjoitellaan liikekielen tuottamista omalla keholla. Opetus on käytännönläheistä ja tunneilla harjoitellaan mm. koreografian tekoa ja omien tuntien rakentamista näytetuntien kautta. Opiskelija harjoittelee tanssi-ja ryhmätuntien ohjausta ja kehittää omaa osaamistaan. Koulutuksessa käydään laajasti läpi tanssityylejä, rytmiikkaa, laskuja, tekniikkaa ja teoriaa. Linjalla tutustutaan myös showtanssin kilpailutoimintaan Suomessa ja mahdollisuuksien mukaan käydään SM-kilpailuissa katsomassa ja tutustumassa konkreettisesti kilpa- ja valmennustoimintaan.

Tanssilinjalla on vahva painotus anatomiassa, funktionaalisessa anatomiassa, yksilöllisen kehon liikekielen tarkastelussa sekä kehonhuollossa. Opiskelijat pääsevät tutustumaan ja opiskelemaan kehonhuoltoa joogan avulla. Tavoitteena on oppia pitämään oma instrumentti terveenä, jotta loukkaantumisilta vältyttäisiin. Koulutuksessa perehdytään myös ravintoasioihin.

Lisäksi opiskelija saa maskeeraus -ja esiintymiskoulutusta erilaisten harjoittelujen ja produktioiden kautta. Opiskelija saa tietoa, miten toimia freelancerinä ja yrittäjänä liikunnan ja tanssin kentällä. Opiskelija saa koulutusta brändäyksestä, markkinoinnista sekä imagon luomisesta. Tanssilinjalla pidetään promootiopäivä, jossa harjoitellaan kuvauksia ja kuvattavana olemista.

Linja sopii kaikille liikunnasta ja tanssista kiinnostuneille sekä henkilöille, jotka haluaisivat työskennellä tai jatkokouluttautua liikunnan ja urheilun parissa.

 

Linjan hinta: 550€/kuukausi sisältäen majoituksen (2hh) sekä lounaan opiskelupäivinä. (Lisähinta 1hh 156€/kk). Opiskelumaksu ilman majoitusta 100 euroa/vko. Tapahtumamatkoista ja esimerkiksi omien studiokuvien lunastamisesta saattaa aiheutua lisäkustannuksia.

 

Comments are closed