Tanssilinja

Tanssilinjan tavoitteena on antaa opiskelijalle vahva pohjatieto tanssista ja liikunnasta. Koulutus toimii hyvänä pohjana haettaessa esim. liikunta-alalle opiskelemaan, tanssi- tai ryhmäliikunnan lisenssiohjaajaksi, liikuntaneuvojaksi tai personal traineriksi.

________________________________

Tanssilinjalla kehitetään omaa persoonallista ilmaisukykyä ja harjoitellaan liikekielen tuottamista omalla keholla. Opetus on käytännönläheistä ja tunneilla harjoitellaan mm. koreografian tekoa ja omien tuntien rakentamista näytetuntien kautta. Opiskelija harjoittelee tanssi- ja ryhmätuntien ohjausta ja kehittää omaa osaamistaan. Koulutuksessa käydään laajasti läpi tanssityylejä, rytmiikkaa, laskuja, tekniikkaa ja teoriaa. Linjalla tutustutaan myös showtanssin kilpailutoimintaan Suomessa ja mahdollisuuksien mukaan käydään SM-kilpailuissa katsomassa ja tutustumassa konkreettisesti kilpa- ja valmennustoimintaan.

Tanssilinjalla on vahva painotus anatomiassa, funktionaalisessa anatomiassa, yksilöllisen kehon liikekielen tarkastelussa sekä kehonhuollossa. Opiskelijat pääsevät tutustumaan ja opiskelemaan kehonhuoltoa joogan avulla. Tavoitteena on oppia pitämään oma instrumentti terveenä, jotta loukkaantumisilta vältyttäisiin. Koulutuksessa perehdytään myös ravintoasioihin.

Lisäksi opiskelija saa maskeeraus- ja esiintymiskoulutusta erilaisten harjoittelujen ja produktioiden kautta. Opiskelija saa tietoa, miten toimia freelancerinä ja yrittäjänä liikunnan ja tanssin kentällä. Opiskelija saa koulutusta brändäyksestä, markkinoinnista sekä imagon luomisesta. Tanssilinjalla pidetään promootiopäivä, jossa harjoitellaan kuvauksia ja kuvattavana olemista.

Linja sopii kaikille liikunnasta ja tanssista kiinnostuneille sekä henkilöille, jotka haluaisivat työskennellä tai jatkokouluttautua liikunnan ja urheilun parissa.

 

Linjan hinta:

485€/kk sis. majoituksen (2hh). Lisähinta 1hh 156€/kk. Lounas opiskelupäivinä 95€/kk
105€/vk ilman majoitusta ja lounasta

Tapahtumamatkoista ja esim. omien studiokuvien lunastamisesta saattaa aiheutua lisäkustannusta.

Opintolinjan hinta sisältää 30min yksityisopetusta viikoittain (pl. ensimmäinen ja viimeinen viikko). Opiskelijalla on halutessaan mahdollisuus ostaa lisää yksityistunteja.