Laulunkirjoitus ( Uusi! )

Laulunkirjoituksen linjan tavoite on edistää opiskelijan ammattimaista laulunkirjoitustaitoa, eli kartuttaa tietoa, taitoa ja luovuutta sekä kykyä saattaa biisiaihioita valmiiksi.

________________________________

Opintovuoden aikana perehdytään tehokkaasti säveltämisen eri osa-alueisiin (topline, teksti, harmonia, tuotanto) ja tutustutaan erilaisiin sävellysmetodeihin. Lisäksi opiskelijat pääsevät tutustumaan toisiinsa ja harjoittelemaan yhteiskirjoittamista (co-write/co-creation) sekä rakentavan vertaispalautteen antamista (songwriters’ circle). Vuoden huipennukset ovat esitykset ja keikat, joilla omaa tuotantoa päästään esittämään.

Laulunkirjoituksen opetuksen lisäksi opiskelijat osallistuvat monipuoliseen musiikin teorian sekä teknologian opetukseen, minkä lisäksi opisto tarjoaa vierailijaluentoja ja lyhytkursseja sekä opastusta jatko-opintoihin pyrkiville.

Opetukseen voivat osallistua artistiudesta tai esiintyvästä muusikkoudesta kiinnostuneet (singer-songwriterit), biisinkirjoittajan ammatista haaveilevat tai pöytälaatikkokirjoittelijat. Linja antaa hyvät valmiudet jatko-opintoihin esimerkiksi laulunkirjoituksessa tai muilla musiikin aloilla, tai vahvan pohjan oman artistiuran rakentamiseen.

KATSO OPINTOSUUNNITELMA
Linjan hinta:

485€/kk sis. majoituksen (2hh). Lisähinta 1hh 156€/kk. Lounas opiskelupäivinä 95€/kk
105€/vk ilman majoitusta ja lounasta

Opintolinjan hinta sisältää 30min yksityisopetusta viikoittain (pl. ensimmäinen ja viimeinen viikko). Opiskelijalla on halutessaan mahdollisuus ostaa lisää yksityistunteja.