Musiikkiteknologia

Musiikkiteknologia-linja toimii ponnahduslautana musiikkimaailman teknologia-ammattilaiseksi haluavalle. Samalla se antaa valmiuksia hakeutua jatkokoulutukseen esimerkiksi konservatorioihin ja muihin alan oppilaitoksiin.

________________________________

Musiikkiteknologia-linja antaa opiskelijalle ajanmukaisen näkymän nykypäivän musiikissa käytettävään teknologiaan, laitteisiin ja ohjelmistoihin.

Linja painottuu kahteen pääalueeseen: studiotoimintaan ja live-äänentoistoon. Opintoihin kuuluu myös tutustuminen muuhun esitystekniikkaan. Tarjolla on laadukasta, käytännönläheistä opetusta paitsi itse pääaineesta myös siihen liittyvän osaamisen markkinoinnista ja alaan liittyvästä yrittäjyydestä. Opiskelijat saavat myös jatko-opintoihin liittyvää opintojen ohjausta. Linjan opetustarjontaan kuuluu yksi viikoittainen soittotunti: rummut, lyömäsoittimet, basso, keyboardit (myös vapaa säestys), kitarat tai laulu. Tarvittaessa pyrimme löytämään opettajan myös esim. puhallinsoittajille.

Musiikkiteknologia-linjan opetus lähtee liikkeelle opiskelijan omista taidoista ja tavoitteista. Aikaisempia musiikkiopintoja ei välttämättä
tarvita, vaan linja sopii mainiosti myös itseoppineille ja aloittelijoille.

Lukuvuosi jakautuu musiikillisten teemojen mukaan jaksoihin (mm. Pop/rock, blues, groove/funk). Jokaiseen jaksoon kuuluu mahdollisuus opitun materiaalin live-esitykseen, keikan tallentaminen ja musiikkimaailman ammattilaisen vierailuluento.

Jaksojen lisäksi läpi koko lukuvuoden jatkuu musiikin teorian opetus. Linjalla on mahdollista suorittaa Suomen musiikkioppilaitosten liiton vaatimuksia vastaavia musiikinteorian perusteet 1/3-, 2/3- ja 3/3-tutkintoja sekä vastaavia instrumentti- ja laulututkintoja.

KATSO OPINTOSUUNNITELMA
Linjan hinta:

550 €/kk sis. majoituksen (2hh) sekä lounaan opiskelupäivinä (lisähinta 1hh 156€/kk)
100 €/vko ilman majoitusta.

Opiskelijalla on halutessaan mahdollisuus ostaa lisää yksityistunteja.

OTA YHTEYTTÄ