Musiikkiteknologia & Striimituotanto

Musiikkiteknologia & Striimituotanto-linja toimii ponnahduslautana musiikkimaailman teknologia-ammattilaiseksi haluavalle. Samalla se antaa valmiuksia hakeutua jatkokoulutukseen esimerkiksi konservatorioihin ja muihin alan oppilaitoksiin.

________________________________

Musiikkiteknologia & Striimituotanto -linja antaa opiskelijalle ajanmukaisen näkymän nykypäivän musiikissa ja striimauksessa käytettävään teknologiaan, laitteisiin ja ohjelmistoihin.

Linja painottuu kolmeen pääalueeseen: studiotoimintaan, live-äänentoistoon sekä striimaukseen. Opintoihin kuuluu myös tutustuminen muuhun esitystekniikkaan. Tarjolla on laadukasta, käytännönläheistä opetusta paitsi itse pääaineesta myös siihen liittyvän osaamisen markkinoinnista ja alaan liittyvästä yrittäjyydestä. Opiskelijat saavat myös jatko-opintoihin liittyvää opintojen ohjausta. Linjan hintaan sisältyy myös yksi 30min viikoittainen yksityistunti. Halutessaan opiskelija saa yksityistuntinsa elektronisesta musiikista, biisinteosta tai musiikkiteknologiasta (studio ja live).

Musiikkiteknologia & Striimituotanto -linjan opetus lähtee liikkeelle opiskelijan omista taidoista ja tavoitteista. Aikaisempia musiikkiopintoja ei välttämättä
tarvita, vaan linja sopii mainiosti myös itseoppineille ja aloittelijoille.

Lukuvuosi jakautuu musiikillisten teemojen mukaan jaksoihin (mm. Pop/rock, blues, R’n’B, groove/funk). Jokaiseen jaksoon kuuluu mahdollisuus opitun materiaalin live-esitykseen, keikan tallentaminen ja ammattilaisen vierailuluento.

Jaksojen lisäksi läpi koko lukuvuoden jatkuu musiikin teorian opetus. Linjalla on mahdollista suorittaa Suomen musiikkioppilaitosten liiton vaatimuksia vastaavia musiikinteorian perusteet 1/3-, 2/3- ja 3/3-tutkintoja sekä vastaavia instrumentti- ja laulututkintoja.

KATSO OPINTOSUUNNITELMA
Linjan hinta:

485€/kk sis. majoituksen (2hh). Lisähinta 1hh 156€/kk. Lounas opiskelupäivinä 95€/kk
105€/vk ilman majoitusta ja lounasta

Opintolinjan hinta sisältää 30min yksityisopetusta viikoittain (pl. ensimmäinen ja viimeinen viikko). Opiskelijalla on halutessaan mahdollisuus ostaa lisää yksityistunteja.